Två paket

Idag fick jag två paket med posten.DSC_4711

Det ena var ett par yllebyxor med långa ben av märket Ruskovilla. Dem har jag köpt som använda. Ursprungligen är de naturvita men dessa är färgade vackert gröna. Dessa skall alltså användas som skal. Hur det fungerar återstår att se, det är dessutom första gången jag använder ylleskal. Jag valde sådana med långa ben för att de samtidigt skulle värma när det nu börjar bli kallt på hösten.

DSC_4713

Det andra paketet innehöll två fickblöjor och två blöjpåsar av märkt Alva. Dem beställde jag direkt av tillverkaren och det tog ca tre veckor att få dem. Fina är de, och dessutom var de billiga. Nu återstår att se vad de håller. Ena blöjan är minkey vilket betyder att den är lätt lurvig på utsidan, vi får se hur den ser ut efter några tvättar.

DSC_4712

Blöjpåsarna har två fack. Lämpligt att ha rena blöjor i ena och smutsiga i det andra. Dessutom tänkte jag att de även kan användas för att transportera våta simkläder hem från simhallen. Jag hoppas alltså att de är långlivade.

I tvättråden står att blöjorna skall tvättas i 35’C men jag kommer nog att tvätta dem i 60’C som alla andra blöjor. Risken är förstås att lamineringen lossnar.

Återkommer med rapport om hur alla blöjor fungerar i vardagen när vi börjat använda dem.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s