Storleksuppdatering

Väldigt länge sedan jag sist skrev… Vår minsting har börjat på dagis. Tanken var att hon skulle använda tygblöjor även där men för tillfället använder hon engångsblöjor där. Under sommaren var det först oklart om det var ok från dagisets sida att använda tygisar då råkade de ha erbjudande på engångsblöjor så jag köpte ett lager som vi nu betar av. Men när de är använda får hon använda tygisar på dagis.

hemma använder vi tygblöjor precis som vanligt. Borde dock se över gummibanden, många har mist sin spänst vilket gör att de lättare läcker.

För tillfället har vi bara Fuzzi Bunz storlek L samt en Vihreä varis i användning. Resten av blöjorna har blivit för små. Tösen är nu dryga två år, 87cm och 12kg.
Alva one size la vi bort förra veckan då de blev för spända kring låren. De sista Fuzzi Bunz storlek M lade jag bort i slutet av sommaren, strax innan hon fyllde två. I princip går nog dessa mindre blöjor på ännu men i och med att det nu behövs mer inlägg blir blöjorna för spända.

Om man har ett smalt barn (som behöver mycket inlägg) kan storleken “petite” som finns hos några tillverkare vara ett bra alternativ. Det är ett mellanting mellan storlek M och L. De är lika långa som L men bredden är som storlek M.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s