Om bloggen och om mig

I denna blogg tänkte jag börja skriva om tygblöjsdjungeln. Jag är 30+ och har två barn. Den äldre (född 2010) är redan blöjfri medan den yngre (född 2012) använder tygblöjor.  Själv kände jag mig vilsen i tygblöjsdjungeln när vi började med blöjorna så nu vill jag försöka hjälpa nya användare att komma igång.

Advertisements

4 thoughts on “Om bloggen och om mig

  1. Hej och vilken fin tydlig blogg du har om tygblöjor 😀
    Jag har precis öppnat en tygblöj.shop efter att själv användt tygblöjor till mitt barn och verkligen sett att det fungerar 😀

    • Hej!
      Tack! Jag kommer så småningom att samla ihop en sida med länkar till olika webbshoppar som säljer blöjor och då sätter jag med din. Lycka till med din nya butik! Det verkar finnas lite färre sådana i Sverige än i här i Finland.

  2. jättebra blogg! Jag skulle ha behövt den redan för 1,5 år sedan ;-). Nu har jag ganska många liknande erfarenheter. Vi använder just nu främst Babyland pocketblöjor, pojken väger snart 11 kg och dom går ännu, men får se hur länge o vad som skulle vara bra efter det, hoppeligen blir det övningsbyxor, då han nu redan ofta har torr blöja ganska länge o ganska ofta gör sina behov i pottan.

  3. Roligt att du ändå hittat hit! I något skede kommer det nog ett inlägg om övningsbyxor också. Just nu är de inte ännu aktuella för min minsting men med den äldre använde vi en kort tid sådana. De fungerar bra om det sker en olycka ibland men barnet för det mesta är torrt. Vår äldre förstod inte alls idén med dem utan klassade dem som blöjor man kan kissa i så vi fick byta dem hela tiden. Hade hon trosor på sig kunde hon hålla sig…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s